Uusi Monoqool syysmallisto on pian täällä!


Monoqool silmälasikehysten mallisto uudistuu 11 mallilla ja seitsemällä uudella värillä.

Uutta mallistoa kuvattiin elokuussa ikonisissa puitteissa Maritime museossa Tanskassa. Museo on rakennettu vanhaan laivatelakkaan, jonka 60 vuotta vanhat, koskemattomat seinät yhdistettynä palkittuun arkkitehtuuriin antoivat kuvaavan taustan mallistolle, jossa klassisuus yhdistyy uniikkiin muotoiluun.

monoqool maritimepng


monoqool syysuutuudetpng
Tutustu uusiin malleihin ja väreihin lähemmin täällä. Mallisto on saatavilla syyskuun lopussa.

Monoqool haastaa perinteiset kehysten valmistusmenetelmät ja rikkoo 3D printtauksen rajoja ohuilla ja erittäin keveillä malleillaan. Ideana tuotteiden taustalla oli ajatus suunnitella silmälasikehykset kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli riisua kehyksestä kaikki ylimääräinen pois. Ei ruuveja, jotka voisivat tippua. Ei juotoksia, jotka voisivat pettää. Slider-malleista on poistettu kaikki tarpeettomat elementit. Markkinoiden parhaat tulostimet valmistavat kehykset yli 600 kerroksesta, mikä takaa laadun ja kestävyyden. Kevyt kehys on lisäksi erittäin miellyttävä käyttää.

Myös itse 3D-tulostaminen on kiehtova valmistusmenetelmä. Sitä on käytetty paljon prototyyppien valmistamiseen, mutta myös tuotteisiin, joita ei heti tulisi ajatelleeksi. Esimerkiksi lentokoneiden osia, muotia ja tekoniveliä on valmistettu 3D-tulostaen. Teknologia on kehittynyt niin, että 3D-tulostamisen uskotaan muuttavan tulevaisuuden valmistusprosessit. Tutustu valmistusprosessiin videollamme.