Uudet Bollén metallimallit 2019


Bollé suunnitteli kolme uutta metallimallia aurinkolasikaudelle 2019.

Vintage- ja retrotyylisessä mallissa OVA (yllä) on kaikkein ajankohtaisin muoto: pyöreät linssit. Erityisen trendikkään mallista tekee tuplanenäsilta ja linssien pastellisävyt sekä peilipinnat. Mallia on saatavilla kuudella erilaisella linssillä, mukana uusia liukuvärjättyjä linssejä.


uudet boll metallit OVA kasvoillapng

45890635-0d2c-4fa3-84ae-c83d3d07f868jpg

Uusi pilottimalli Evel HD Polarized Offshore Blue -linssillä

Pilottimalli ei poistu muodista koskaan! Pitkään pilotit olivat vain muotimaailman juttu, mutta nyt myös sporttimerkit ovat lanseeranneet omat pilottinsa. Bollén uutuusmalli Evel on tarjolla uusimmilla HD-polarized sekä Phantom- linssiteknologioilla. HD-polarisoiva linssi poistaa heijasteet tien ja veden pinnasta, ja lisäksi parantaa kontrastia linssiin lisättyjen väripigmenttien ansiosta. Phantom on uusi tummuva linssi, jossa on myös huippukontrasti. Tummuvan ominaisuuden ansiosta linssi soveltuu sekä pilviseen että aurinkoiseen säähän. Lisätyn kontrastin ansiosta syvyysnäkö paranee ja hahmotat esimerkiksi kuopat tiessä helpommin. 03920f38-20d3-4d5a-bdea-22565df4a467jpg

Bollé Navis Phantom brown gun -linssillä

Kulmikkaampi malli Navis on suunnattu erityisesti miehille. Tuplasilta tekee mallista ryhdikkään ja yksinkertaisen tyylikkään. Malli on saatavilla Bollén uusimmilla linssiteknologioilla ja kuudessa eri värissä.


uudet Boll metallitpng


Huomion arvioista on, että uudessa metallimallistossa on saatavilla yhteensä kahdeksan kombinaatiota, joissa linssin pohjaväri on suomalaisten suosima ruskea! Tutustu uuteen Bollén aurinkolasimallistoon kokonaisuudessaan täällä.

Saatavilla helmikuussa 2019.