SERENGETI DRIVERS: Maailman paras aurinkolasi autoiluun

 

Uskallamme väittää, että Serengeti on maailman paras aurinkolasi autoiluun. Väitteemme perustuu linssien ominaisuuksiin.

Drivers on Serengetin alkuperäinen ja tunnetuin linssi, joka on suunniteltu ajamiseen. Meripihkan värinen linssi parantaa kontrastia ja korostaa punaista, keltaista ja vihreää. Linssi sopii hyvin pilviseen säähän ja keskivaloisiin päiviin. Linssi on ollut markkinoilla vuodesta 1985!

Linssistä on saatavilla myös liukuvärjätty versio Drivers Gradient. Linssi kehitettiin helpottamaan pilotteja ja autoilijoita näkemään mittaristo hyvin. Linssi on siis ylhäältä tumma ja vaalenee alaosaa kohti, jolloin se suojaa silmiä ylhäältä, mutta mahdollistaa kirkkaan näkymän mittaristoon. Pilotit käyttävät ei-polarisoivaa linssityyppiä.

Drivers Gold linssissä on samat ominaisuudet kuin perinteisessä Drivers-linssissä. Lisänä on tyylikäs kultainen peilipinta, joka vähentää häikäisyä, sekä polarisoiva ominaisuus, joka poistaa vaakaheijasteita. Sopii aurinkoisiin päiviin.

Linssissä on Spectral Control -teknologia.  Se suodattaa 95 % sinivalosta, mikä parantaa kontrastia ja toistaa värit mahdollisimman luonnollisina. Näin kolmiulotteisuus, tarkkuus ja yksityiskohdat näkyvät paremmin.

Lisäksi kaikki Serengetin linssit ovat tummuvia, mikä tekee niistä monikäyttöiset. Linssit tummenevat kirkkaassa auringonvalossa antaen paremman häikäisysuojan ja vaalenevat vähemmässä valossa antaen paremman kontrastin ja näkyvyyden.

82 % Serengetiä kokeilleista ei lähde enää tielle ilman omia Serengetejään!

 

kuva4.jpg

 

Linkit jälleenmyyjiin sekä tuotemerkin kotisivuille.

 

serengeti_logo_tight_tracking_v1.png