Optinen tiimimme muuttuu, tuttu kasvo palaa joukkoomme!


Kehysammattilaisemme Kai Vähäjylkkä, Bollén, Serengetin ja Cébén aurinkolasien sekä Monoqoolin kehysten edustajamme tulee jatkossa panostamaan voimavaransa toisen päämiehensä tuotemerkkeihin ja näin ollen harmiksemme jättää Neonsun-tiimin. Iloinen asia on kuitenkin se, että hän pysyy edelleen optisella alalla. 


Marraskuun lopussa joimme läksiäiskahvit tsemppi- ja kiitospuheiden kera. Kaitsun kanssa on ollut mutkatonta ja mukavaa tehdä töitä. Tiedättekö sellaisen työkaverin, jonka kanssa kaikki natsaa? On myös selvää, että menetämme kehyspuolen asiantuntemusta miehen mukana, aivan kaikkea hän ei ehtinyt meille opettaa reilun kolmen vuoden yhteistyömme aikana. 

20181126_113806jpg

Kaitsu ja läksiäiskakku


Asioilla on kuitenkin usein kääntöpuolensa, niin tälläkin kertaa. Kaikkihan muistaa nimittäin Tammisen Jorin! Kyllä! Jori aloittaa meillä optiikan myyjänä tänään. Kun läksiäiskakut oli syöty, kehysmyyjän viestikapula vaihtoi omistajaa ja toivotimme Jorin tervetulleeksi takaisin tiimiin. Pohdimme samalla, että voiko tulla takaisin jos ei ole oikeastaan koskaan lähtenytkään? Jorin kanssa olemme tehneet töitä vuosien ajan eri yhteyksissä. Hän on tuttu, tervetullut ja kaivattu täydennys tiimiimme! 

IMG_1514JPG
IMG_1549JPG
Tervetuliaismalja Jorille

Lienee paikallaan mainita, että Jorilla on 20 vuoden kokemus optisesta alasta, joten Kaitsun saappaat ovat hänelle juuri sopivan kokoiset. Jori tuntee Bollén, Serengetin ja Cébén aurinkolasit ja on jo tutustunut uusiin kehysmallistoihimme. Jori on jo innostunut tämän hetken mielenkiintoisimmasta kehysmerkistä, Monoqoolista. Tutkimme yhdessä 3D-tulostamisen maailmaa sekä ihmettelimme malliston keveyttä, ja Jori vakuuttui täysin siitä, että kyseessä on huipputuote.

jorijpg 
Jorppe testaamassa Monoqooleja

”Loistavaa innovatiivista uutta ajatusta kehysten toteutuksesta. Skandinaavinen moderni näkemys ja kaupalliset sävyt tekevät Monoqoolista mukavaa myytävää ja olen aina ollut innostunut kaikesta uudesta ja vaikka vähän hullustakin. Booth & Bruce on puolestaan suosikkimallistoni vuosien varrelta. Merkki tarjoaa ajanmukaista muotia kasvoille ja ennakkoluulotonta asennetta.” Jori tiivistää brändikuvaukset osuvasti. Mallistot näyttää hyvältä ja liekki on päällä!jori ja kaitsuJPG
IMG_1556JPG
Jori Tamminen otti ilolla vastaan optiikan myyntivastuun Kai Vähäjylkältä.


Kiitämme sydämellisesti Kaitsua yhteistyöstä. Nyt täytyy kuitenkin rientää briiffaamaan tiimimme uusinta jäsentä kaikista uutuustuotteista ja toimintatavoista. Laitetaanko käyntikorttiin titteliksi optical hero vai master? Jori is back.

Jori Tamminen // p. 050 686 26 // jori.tamminen at neonsun.fi

Ps. Jori on teihin yhteydessä aurinkolasien ja kehysten osalta. Jos haluatte nähdä Jorin ja mallistot nopeasti, niin vinkatkaa asiasta meille!