Meidän tiimi! Henkilökunnan esittely


Neonsun Oy täyttää 15 vuotta, joten mikäs sen parempi tapa juhlia kuin ylpeästi esitellen meidän tiimi! 


Olemme tehneet töitä toistemme kanssa jo vuosien ajan, toiset vuosikymmenen ja jopa sen yli. Tiiminä meitä kaikkia yhdistää ilo - töissä saa ja pitää olla kivaa. Olemme kaikki oman työnkuvamme asiantuntijoita, ja osaamiseltamme sekä luonteiltamme täydennämme toisiamme. Hyvä tiimi syntyy erilaisista tyypeistä, joista jokainen hoitaa oman tonttinsa kunnialla yhteisen päämäärän eteen. Tässä me olemme. 


KARI HUJAKKA

Karijpg


"Huomasin jumppamaikan hommia aikanaan tehdessäni, että kaipaan elämältä jotain missä näen ja koen niin sanotusti käteni jäljet ja siitä viimeistään iski kipinä yrittäjyyteen ja kaupankäyntiin. Olen oman tieni kulkija, joka ei mene yli sieltä missä aita on matalin vaan fiilispohjalla läpi vaan! Tosin vuosien varrella särmät ovat hieman hioutuneet.. Pidän omieni puolta loppuun asti, oli omani sitten oikeassa tai ei. Lasinsirut korjataan sitten jälkeenpäin.."

Motto: Sä et saa mitä ansaitset vaan sun täytyy tehdä helvetisti töitä sen eteen, että saat mitä ansaitset.

Kari on rakentanut Bollén brändia Suomessa vuodesta 1992 alkaen, ensin yhdessä Niki Pihlströmin kanssa ja sittemmin Neonsunissa yhdessä loistavien työkaverien kanssa. Urheiluvälinealalla aika tarkkaan 32 vuotta, optisella alalla 28 vuotta ja yrittäjänä Neonsun Oy:ssa 15 vuotta (16.3.2019) 

Karista sanottua: Isojen linjojen mies, ei anna periksi, pomo, jämäkkä äijä, alallaan todellinen konKari, visionääri, toimitusjohtaja ite! Tietää Bollésta kaiken. Auttaa ratkomaan ongelmat. Kova suunnittelemaan ja lähes yhtä kova toteuttamaan! Joustava, optimistinen, iloinen, määrätietoinen. Kari on just se tyyppi, kun pyydetään lähettämään itsestä profiilikuva, jossa ei ole aurinkolaseja päässä, lähettää hän itsestään kuvan lasit päässä.


ESKI LINNAVUORI

Eski Neonsunjpg


"Olen talvituotteiden monitoimimies, ja Neonsunin talvituotteiden vastuumyyjä. Skimbaus on lähellä hänen sydäntä, ja elämäni onkin ollut alamäessä jo vuodesta 1974 lähtien, jolloin sain ensikosketuksen lasketteluun, 10-vuotiaana Salmenkartanon hiihtokeskuksessa. Kaikki lajit  menee edelleen vahvasti: rinne, freeride, telemark ja jopa snoukka. Kesällä testailen Bollén tuotteita veneillen."

Asiakaslupaus: Aina tavoitettavissa.

Eski aloitti suksien myyntiuransa 1993 K2:lla, ja jatkoi siitä Elanin parissa Neonsunissa 2007.

Eskistä sanottua: Asiakassuhteiden ylläpidon mestari, Suomen alppikaupan tunnetuin kasvo, pitkä kokemus lajin kaupasta ja sen muutoksista, vieläkin poikamainen palo lajiin ja sen kehitykseen. Paras työkaveri. Eskistä tulee aina iloiselle tuulelle, jaksaa hullutella ja painaa töitä. Rautainen alan ammattilainen!


TEEMU HIETAMIES

Teemu Neonsunjpg


Olen Teemu, myyn ja hyörin enimmäkseen talvisportin parissa. Hiihdän talvella niin paljon kuin ehdin, kesällä prätkäilen ja purjehdin. Olen roikkunut Neonsunin mukana vuodesta 2009.

Teemu täydentää talvituotteiden myyntitiimiämme vuosien myyntikokemuksella ja on esittelyteksissään liian vaatimaton. Asiakkaina voitte olla varmoja, että Teemu ajattelee teidän etuanne, tuo asiakkaiden näkemyksiä aktiivisesti mukaan päätöksen tekoon ja pyrkii aina löytämään kaikkia osapuolia miellyttävän ratkaisun. 

Teemusta sanottua: Lupsakka karjalainen, aina positiivinen, tekee töitä rennolla asenteella, saa nauramaan, ammattitaito korkeaa tasoa, ajattelee asiat asiakkaan edun mukaisesti, tietää suksista kaiken, monitoiminen ihmemies. 


MILJA TIAINEN

Milja Neonsunjpg


"Minulle on tärkeää, että voin allekirjoittaa yrityksen toimintatavat ja laadun tason. Parasta työssäni on asiakkaan kanssa samalla puolella työskentely ja tuotteiden testaaminen metsässä, lumella tai fillarin selässä. Tulen iloiseksi aina, kun haasteelliset lähtökohdat muuttuvat ratkaisuiksi! Työn teossa uskon avoimuuteen ja välittämiseen, ja asioita lähestyn mieluummin excelin kuin mutun kautta. Pyrin kehittämään toimintaamme mahdollisimman aktiivisesti, joten mulle ne palautteet, niin hyvässä kuin pahassa!" 

Milja on työskennellyt Neonsunin toimistolla 13 vuotta, ja siinä sivussa kouluttautunut markkinointitradenomiksi sekä kestävän kehityksen asiantuntijaksi pitääkseen yllä Neonsunin teoriaoppeja ja moraalia.

Miljasta sanottua: Toimiston tehopakkaus, pitää langat hanskassa, firman keuhkot ja myyjien manatzeri, talon vahva perusta, joka ohjaa ja auttaa kaikessa, levittää ammattimaista työotetta ympärilleen, ilman häntä mentäis liikaa fiilispohjalla, firman aivot. Jos ei Milja tiedä, niin ei kukaan. Olipa ongelma mikä tahansa, saa häneltä ratkaisun, osaamisala huikean laaja, mieli avoin, työmoraali korkea ja kärsivällisyys pitkä.


ALINA TIAINEN

alina Neonsunjpg


"Liityin Neonsunin hullunkuriseen perheeseen 2017, kun viisivuotinen ura henkilökohtaisena avustajana tuli tiensä päähän. Ennen tätä työskentelin ravintola-alalla, joten aiempaa kokemusta ei alasta siis ollut – työmoraali on kuitenkin aina ollut vankka, joten kaikki on opittavissa. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin ei alasta ole vieläkään mitään tietoa, mutta pyrin palvelemaan priimasti ja selvittämään kaiken! Toimin asiakaslähtöisesti ja ongelmatilanteet pyrin ratkaisemaan asiakkaan eduksi. Viihdyn työssäni ja olen onnekas saadessani tehdä työtä näiden ihmisten kanssa – työ voi olla samaan aikaan haastavaa, mutta hauskaa."

Alina vastaa asiakaspalvelusta ja varastomme pyörittämisestä Miljan ohella. Neonsunin lisäksi hän työskentelee sivutoimisesti liikunta-alalla. Liikunta onkin lähellä sydäntä ja Neonsunin myötä kipinä vanhaan harrastukseen syttyi - onhan laskettelu eri laji välineiden ollessa kunnossa!

Vanha motto ’’tomato potato’’ piti kuopata, sillä asiakaspalvelun tulee olla ’’priimaa, eikä sinne päin’’.

Alinasta sanottua: Miljan oikea käsi, uusi pirteä "sisko" tiimissä, huolehtii jumppaamisen ohella että tavara kulkee varastoon ja sieltä pois, loistava asiakaspalvelija, osaa asettua asiakkaan asemaan, tarttuu hassun rohkeasti kaikkeen tekemiseen ja on yllättävän utelias.


SARI MÄLKÖNEN

sarijpg

"Optisella alalla minulla on vuosia koossa noin 23 vuotta. Myyntiedustajana Neonsunilla aloittelen vasta. Harrastukseni talvikeleillä kuntosali ja lenkkeily. Loppuajan vuodesta viiletän golfpallon perässä. Odotukseni lähitulevaisuudessa; paljon töitä ja hauskoja kohtaamisia asiakkaiden ja nykyisten työkavereideni parissa.

Mottoni: ”asioilla on tapana järjestyä”.

Sarista sanottua: Rautainen ammattilainen, paras mahdollinen brändimyyjä, huikee mimmi. Saria opettelemme vasta tuntemaan, mutta suositusten ja hehkutusten perusteella odotukset ovat katossa. Toivotetaan Sari tervetulleeksi!


JANNE HUJAKKA

Janne Neonsunjpg


"Olen 23-vuotias tradenomiopiskelija ja Neonsun Oy:n nuorin työntekijä. Toistaiseksi aikaa menee vielä enemmän opintojen parissa kuin työelämässä, mutta asteittainen siirtyminen Neonsuniin  on minulla alkanut jo pienenä poikana. Ikää minulla oli muistaakseni noin 12 vuotta, kun ensimmäistä kertaa olin kesätöissä puhdistamassa aurinkolaseja 5 euron tuntipalkalla. Siitä sitten pikkuhiljaa olen kivunnut portaikkoa ylöspäin ja avustanut aina omaan osaamiseni ja yrityksen tarpeiden mukaan. Minut saatat bongata esimerkiksi messuilta tai tapahtumista, lisäksi koulutan optisen alan myyjiä ja toisinaan avustan ruuhkapiikeissä varastolla. Toivottavasti tapaamme vielä näissä ympyröissä!"

Janne tuo yritykseemme varmasti sen kaikkein raikkaimman tuulahduksen nykypäivää! Ei me muutkaan mitään kalkkiksia olla, mutta arvostamme Janne opintojen tuomaa päivitettyä otetta. Hän nimittäin puhuu bisneksestä ja asiakaspalvelusta termeillä, jotka me muut joudumme googlettamaan.

Jannesta sanottua: Loistava asiakaspalvelija, erittäin oppimiskykyinen nuori mies, aika jämäkkä, innostunut, tiedonhaluinen, suora ja hauska. Alina on kyllä vähän katkera Jannen ollessa häntä nuorempi, mutta onneks se vanhenee. Jätkällä on hyvä asenne!JA LISÄKSI

Meitä on vuosien saatossa ja aivan viime viikkoina ja päivinä ollut auttamassa lukuisat ihmiset. Ystävät, tuttavat ja perheenjäsenet ovat aina olleet saatavilla. Milloin on pitänyt kuskata jotain sinne tai käydä noutamassa tänne, on tarvittu messukäsiä lisää, demopäiviin henkilökuntaa ja varaston toimituspiikkeihin ahkeria tekijöitä. Sydämellinen kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet yritystämme kausiluonteisen toiminnan huipulla! Ilman teitä emme olisi näin hyviä. 

sydnpng