Kivalo - keväinen retki erämaahan


Jenni Kaipainen ja Jussi Hynninen lähtivät yhdessä Seikkailija Juha Romppaisen sekä kuvaaja Janne Käyhkön kanssa kohti Haltin erämaata. Reissusta syntyi seikkailuvideo Kivalo. Jenni ja Jussi kertoo reissusta lyhyesti, katsottehan videolta loput!

"Teimme viime keväänä huhtikuun alussa reissun käsivarren erämaahan yhdessä ystävämme Juha Romppasen kanssa. Juha oli mukana koiravaljakon kanssa ja hänen tavoitteenaan oli päästä koirineen Haltille. Edellinen yritys muutamaa vuotta aikaisemmin kaatui lumimyrskyyn ja matkan katkeamiseen liiallisen lumen ja kelin takia. 

Meidän tavoitteemme oli päästä yhä syvemmälle erämaahan laskemaan mäkiä, joita emme olleet koskaan laskeneet. Yhdessä tuumin löimme viisaat päämme yhteen ja teimme reissusta yhden itsellemme ikimuistoisimmista. Ohessa on linkki videoon, jonka on kuvannut ja tuottanut Janne Käyhkö. Siitä selviää miten meidän kävi!


Klikkaa videoon ^


DSC_7511jpg P1011216jpg DSC_7893-Editjpg P1011324jpg DSC_7925jpg DSC_7886jpg

DSC_7465jpg


Valitettavasti muutama päivä videon julkaisun jälkeen, 5 reissussa mukana olleista koirista joutui traagiseen onnettomuuden, minkä johdosta kaikki, mukaan lukien johtajakoira Olga, menehtyivät. Lisäksi onnettomuudessa kuoli Nelli, joka ei ollut meidän mukana. Onnettomuudesta voitte lukea lisää Facebookista Seikkailija Juha Romppasen sivulta. Haluamme välittää suurimmat osanottomme Juhalle, ja omistaa videon Olgan, Otton, Jackin, Qualityn, Dooriksen ja Nellin muistolle. Tapahtuneen jälkeen video ja koko reissu sai meille kaikille ihan uuden merkityksen.

Jenni & Jussi


Jenni Kaipainen ja Jussi Hynninen ovat Neonsunin tiimilaskijoita, joiden elämää ja laskureissuja seuraamme blogissamme. Inspiraatiota ensi talven seikkailuihin kannattaa etsiä myös Seikkailija Juha Romppaisen sekä kuvaaja Janne Käyhkön sivuilta.

Kuvat: Janne Käyhkö