Juoksija! Pyöräilijä! Etsimme sinua testitiimiimme!


Haluatko testata Cébén uutuuslinssiä ja saada samalla huippulasit omaksesi veloituksetta? 

Etsimme kolmea juoksijaa tai pyöräilijää testaamaan Cébén uutta Sensor-kontrastilinssiä ja antamaan siitä meille palautetta. Jos kiinnostuit, sinun tarvitsee vain kertoa miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö lasien testaajaksi ja palautteen antajaksi. Valitsemme kommenttien perusteella kolme Sensor-linssin testaajaa ja vastineeksi odotamme kirjallista palautetta.

Cébé on ranskalainen urheilulasimerkki pitkillä perinteillä. Tuotteita on kehitetty yhteistyössä ammattiurheilijoiden kanssa, minkä ansiosta aurinkolasit istuvat erinomaisesti, ovat keveitä ja toimivat käyttötarkoituksessaan. Aurinkolasien tarkoitus ei ole ainoastaan häikäisyn estäminen, vaan myös näkemisen parantaminen. Hyvä näkeminen tuo varmuutta urheilusuoritukseen, ja vapauttaa keskittymään olennaiseen. Sensor-linssin ideana on, että hahmotat paremmin kannot, kivet ja kuopat tiessä ja poluilla.


Cebe testit aulankojpg

Testasimme Sensor-linssin itse loppukesästä 2018 Hämeenlinnan Aulangolla. Nyt on sinun vuoro!


Meille maahantuojana on tärkeää, että tuotteemme toimivat erinomaisesti myös Suomen olosuhteissa. Olemme tietysti itse testanneet tuotteet, mutta objektiivisuuden nimissä palautetta on hyvä saada myös erilaisilta harrastajilta. Olit sitten sunnuntaihölkkääjä, maratoonari tai intohimoinen metsässä liikkuja, mutta tunnistat hyvien aurinkolasien tarpeen, tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen! Jaamme saamamme palautteen blogissamme sekä käytämme sitä työkaluna tuotekehityspalautteeseen valmistajalle.

Lue lisää Sensor-linssistä ja ilmoittaudu testaajaksi Facebookissa.