Juoksija! Etsimme sinua testitiimiimme!


Haluatko testata Cébén laadukkaita juoksulaseja ja saada samalla huippulasit omaksesi veloituksetta? Etsimme kolmea juoksijaa testaamaan Cébén juoksulaseja ja antamaan niistä meille palautetta. Jos kiinnostuit, sinun tarvitsee vain kertoa miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö lasien testaajaksi ja palautteen antajaksi. Valitsemme kommenttien perusteella kolme juoksulasitestaajaa ja toimitamme heille veloituksetta Cébé juoksulasit käyttöön.

Cébé on ranskalainen urheilulasimerkki pitkillä perinteillä. Tuotteita on kehitetty yhteistyössä ammattiurheilijoiden kanssa, minkä ansiosta aurinkolasit istuvat erinomaisesti, ovat keveitä ja toimivat käyttötarkoituksessaan. Aurinkolasien tarkoitus ei ainoastaan ole häikäisyn estäminen, vaan myös näkemisen parantaminen. Hyvä näkeminen tuo varmuutta urheilusuoritukseen, ja vapauttaa keskittymään olennaiseen.

Meille maahantuojana on tärkeää, että tuotteemme toimivat erinomaisesti myös Suomen olosuhteissa. Olemme tietysti itse testanneet tuotteet, mutta objektiivisuuden nimissä palautetta on hyvä saada myös erilaisilta harrastajilta. Olit sitten sunnuntaihölkkääjä tai maratoonari, tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen! Jaamme saamamme palautteen blogissamme sekä käytämme sitä työkaluna tuotekehityspalautteeseen valmistajalle.

Lue lisää juoksulaseista ja niiden valinnasta.