Elan Element - täydelliset sukset aloittelijasta harrastajalle


Aloittelijasta harrastajaksi

Laskettelun opettelu ja siinä kehittyminen on palkitsevaa puuhaa. Kun pikkuhiljaa alat saada tuntumaa sukseen ja ymmärrät, miten laskuasento ja painon siirto vaikuttaa tyyliin tulla rinne alas, olo on voittamaton! Vauhti kasvaa ja tunnet osaavasi lasku laskulta enemmän. Jännitys tai suoranainen pelko kaatumisesta muuttuu nautinnoksi ohjailla suksea. Tajuat jutun juonen. 

Aloittelijan suksen ominaisuudet eivät usein riitä vauhdikkaampaan menoon. Suksi alkaa väpättää vauhdissa eikä pysy enää kehityksessäsi mukana, joten on aika hankkia seuraavat sukset. Lasket kaudessa ehkä muutamista päivistä muutamiin kymmeniin päiviin. Rentoutuaksesi, saadaksesi raikasta ulkoilmaa, nauttiaksesi ehkä after skistä, mutta myös kehittyäksesi. Oppimisen tuomasta ilosta haluaa pitää kiinni!


foto_kLemen Razinger ELAN Vogel 1842018 high res DSC_9280-Editjpg


Kehitystä tavoittelevan harrastajan suksi

Elan toi markkinoille uuden Element sarjan, joka toimii loistavasti kaltaisellesi harrastajalle. Uusi Groove-teknologia ohjaa voiman oikeaan kohtaan suksea, mikä helpottaa käännöstä. Jos lasket enemmän taka- tai etupainoisesti, teknologia ohjaa painopisteen suksen keskelle ja antaa anteeksi tasapainottoman laskuasennon mahdolliset virheet. Myös Early Rise rocker -muotoilu helpottaa käännökseen menoa. Suksi siis tarjoaa apua käännökseen, jolloin voit helpommin opetella oikeaa tekniikkaa. 

Elementissä riittää haastetta kehittymiseen, sillä Power Shell -teknologian ansiosta suksi pysyy vakaana kovemmassakin vauhdissa. Power Shell lisää suksen vakautta kuitenkaan lisäämättä suksen painoa.

Puolestaan Groove-teknologian ansiosta mallia uskaltaa suositella myös suoraan aloittelijalle. Kun aloitat harrastuksen Element-suksilla, ei niitä tarvitse vaihtaa seuraavaan malliin heti kehityttyäsi laskijana. Mallissa yhdistyvät helppous ja suorituskyky, joista lisää videolla.




Elementistä löytyy naisille ja miehille omat mallit. Tutustu mallistoon täällä ja kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.


foto_kLemen Razinger ELAN Vogel 1842018 high res _DSC0410-Editjpg

Kuvat Klemen Razinger