Cébé suojaa lasten silmät sinivalolta


Lasten silmät ja niiden suojamekanismit kehittyvät läpi koko lapsuuden. Lasten kehittyvät silmät ovat erityisen alttiita vaurioille. Lapset altistuvat auringonvalolle kolminkertaisesti aikuisiin verrattuna. Jotkut asiantuntijat väittävät, että puolet ihmisen elinajan UV-altistuksesta saavutetaan jo nuorella aikuisiällä.

Cébén 1500 blue light -linsseissä on täysi UV-suoja sekä haitallisen sinivalon suoja.  Sinivalo on korkein taajuus valokirjossa. Se on verkkokalvolle 15 kertaa haitallisempaa kuin muut valon taajuudet. Sinivalo aiheuttaa vammoja verkkokalvon soluihin, mikä aiheuttaa kaihia ja silmäpohjan rappeumaa. Tämä johtaa näkökyvyn heikkenemiseen.

cebejuniorbluelight.jpg

Oikealla suojauksella estetään lasten silmien väsyminen ja näön vaurioituminen. Cébén 1500 blue light -linssi estää haitallisen sinivalon, mutta päästää läpi hyödyllisen valon, jolloin lapsi saa paremman syvyysnäön ja värien havainnointi helpottuu. Harmaa kategorian 3 linssi tarjoaa erinomaisen ja luonnollisen ympäristön hahmottamisen, toisin kuin monet kategorian 4 lasten linssit, jotka saattavat olla jopa vaarallisia, jos lapsi ei näe kunnolla liian tumman linssin läpi. Cébén sinivalosuodatin ei ole pinnoite, vaan linssimateriaaliin rakennettu ominaisuus, joten se ei voi kulua pois. 

Tutustu lasten lasivalikoimaan täällä!

 cebelogomusta.png