Bollé Phantom – tarvitset enää vain yhdet laskulasit!


Phantom-linssiteknologia on kehitetty yhteistyössä Essilor® Sun Solution™ kanssa. Uusi linssi on kolmen huipputeknologian yhdistelmä. NXT® linssimateriaali, tummuva ominaisuus sekä kontrastia parantava kalvo yhdessä parantavat näkemistä olosuhteista riippumatta. Onnistuneen laskukokemuksen, hyvän fiiliksen ja turvallisuuden näkökulmasta on tärkeää, että näet hyvin rinteen muodot.  Mihin hehkuttamamme parempi näkeminen sitten perustuu?

1.       NXT® - premium linssimateriaali

NXT®-linssi on optiikaltaan perinteistä polykarbonaatti-linssiä tarkempi. Materiaali on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille. Kestävyydestä kertoo paljon se, että NXT®:tä on alun perin käytetty armeijan taisteluhelikoptereiden tuulilaseissa.  Myös keveytensä ansiosta se on täydellinen valinta urheiluun: suojaa silmät ja parantaa näkemistä. Linssissä on täysi UV-suoja.

 

2.       Photochromic-teknologia

Linssi tummuu UV-valossa photochromic-teknologian ansiosta. Phantom tummuu kategorioiden 1-3 välillä 30 sekunnissa, ja soveltuu näin sekä pilviselle että aurinkoiselle säälle. Ominaisuus on hyödyllinen, kun sääolosuhteet muuttuvat kesken laskupäivän. Käytännössä tarvitset siis enää vaan yhdet laskulasit, jolla näet säästä riippumatta. Linssin tummuva ominaisuus on aiempaa kehittyneempi, sillä LTS-teknologian (Low Temperature Sensitivity) ansiosta linssi vaalenee ja tummenee lämpötilasta huolimatta. 

 

3.       Parempi kontrasti

Linssin kontrastia parantava suodatin korostaa värejä ja parantaa näin näkemistä. Ominaisuuden ansiosta hahmotat siis paremmin lumen muodot.


3368ed2d-4cac-42c1-b3a5-de89dc219326jpg


Phantom-mallistoon kuuluu neljä erilaista laskettelulinssiä. Sävyihin eri käyttöympäristöissä voit tutustua Bollé Phantom -linssidemossa, jossa voit tarkastella näkymää lumella eri sävyisten Phantom-linssien läpi sekä ilman linssiä eri valo-olosuhteissa. Havainnekuvista saa hyvin konkreettisen idean siitä, miten teknologia toimii käytännössä.

Phantom+ linssissä on lisäominaisuutena osittain (50 %) polarisoiva kalvo, joka ehkäisee äärimmäistä häikäisyä lumen pinnasta. Ominaisuus on vain osittainen siksi, että heijasteet lumen pinnassa kertovat tärkeää tietoa maaston ja lumen ominaisuuksista. Erotat rinteessä siis jäiset kohdat!Videolla kuvattu Phantom-linssin ominaisuuksia rinteessä. Uutuus-linssi saatavilla marraskuussa!